Praline

Delicious Easter

Cutii praline predefinite

Chocolate Box

Personalizeaza-ti cutia de praline

Alege de mai jos cutia potrivita si apoi umple-o cu ciocolata preferata

Praline

Click pe un produs pentru a vedea detaliile

praline bourbon whiskey fun guilty pleasure

Bourbon Whiskey Fun

Rafinamentul ciocolatei negre în combinație cu atingerea aromatică de whiskey, încălzește simțurile și te determină să mai guști încă una și încă una.
praline caramel sensation guilty pleasure

Caramel Sensation

Stilat, misterios, rafinat caramelul se ascunde pentru a te provoca să-l descoperi, sub un învelis fin de ciocolată cu lapte, care se potrivește ca două suflete pereche.
praline champagne jiss guilty pleasure

Champagne Kiss

Spumoasa și rafinata șampanie, învăluită în stratul crocant de ciocolată neagră, ne poartă cu gândul la primul sărut ce nu se uită.
praline cinnamon flavour guilty pleasure

Cinnamon Flavour

Gustul catifelat al ciocolatei negre combinate cu aroma bogată și lemnoasă a scorțișoarei, ne îmbie tandru să ne gândim la Sărbatori.
praline fistic aroma guilty pleasure

Fistic Aroma

Atunci când ciocolata albă devine o vitrină delicioasă, când aceasta cuprinde un amestec intens de fistic, cu siguranță răspunsul va fi da!
praline fresh mint taste guilty pleasure

Fresh Mint Taste

O combinație elegantă între gustul ferm al ciocolatei negre și gustul ciocolatei albe, în care frunzele naturale de mentă, delicat adăugate, conferă un gust de neuitat.
praline honey aroma guilty pleasure

Honey Aroma

Sub o cochilie de ciocolată cu lapte, mierea s-a lăsat acoperită cu multă grijă și te poftește să o guști chiar dacă ai trecut de vârsta copilăriei.
praline lavand and orange touch guilty pleasure

Lavand & Orange Touch

Atunci când flori elegante de lavandă se combină energic cu aroma de portocale, gustul este surprinzător. Totul sub un strat fin de ciocolată neagră.
praline lemon and basil goy guilty pleasure

Lemon & Basil Joy

Oferă bucurie și armonie papilelor noastre gustative. Descoperim gustul de lămâie împreună cu mireasma busuiocului proaspăt cules, sub o formă gingașă de pralină.
praline party time guilty pleasure

Party Time

Petrecere și încântare de gust și savoare. Combinații dansante de migdale, alune crocante și ciocolată cu lapte sub o textură „crunchy” de ciocolată neagră.
praline strawberry touch guilty pleasure

Strawberry Touch

Un buchețel de căpșuni și zmeură liofilizată, sărutat de soarele blând de vară transformă gustul ciocolatei albe în savoare totală. O atingere de arome naturale.
praline vanilla taste guilty pleasure

Vanilla Taste

Când cea mai savuroasă aromă de vanilie se regăsește într-o pralină din ciocolată albă, se promite o reuniune a gustului la nivel înalt.
salted caramel pralina

Salted Caramel

Un strop de sare în marea de dulce și savoare. Ciocolată cu lapte și neagră, aromată cu delicatul caramel și decorată cu fulgi de sare împreuna cu stropi de vanilie.
chocolate and coconut

Chocolate & Coconut Flakes

Doriți o pauză? Cu o singură mușcatură, această pralină cu nucă de cocos și cremă crocantă de ciocolată cu lapte te duce cu gândul în locuri exotice.
fruit explosion taste

Fruit Explosion Taste

Într-o mini cupă de ciocolată neagră, Guilty Pleasure a armonizat crema suavă de ciocolată albă cu cea din fructe de pădure ușor crocantă.
three sense taste

Three Sense Taste

O pralină sofisticată care ne poartă simțurile prin trei gusturi foarte fine: cremă din ciocolată albă, cremă din ciocolată neagră cu alune & migdale și crema ușor crocantă din ciocolată cu lapte.
honey and orange aroma

Honey & Orange Flavour

Îndrăgita portocală și-a lăsat sucul și aroma în aceste minunate praline în care ciocolata neagră este desăvârșită de un strop de miere pentru echilibrarea gustului.
Strawberry Balsamic Chocolates

Strawberry Balsamic Chocolates

Gustul unic de căpșuni ușor accentuat de un strop de oțet balsamic este împletit cu gustul stilat al ciocolatei neagre. Te provoaca să încerci aceste fascinante praline pe tot parcursul zilei.
cognac and ginger

Cognac & Ginger Cream

E sobră, e puternică și în același timp tandră. Te învăluie cu aroma de coniac, te trezește cu gustul puternic de ghimbir și-ți alină simțurile cu ciocolata neagră în care este îmbrăcată.
caramel fleur de sel

Caramel Fleur de Sel

Dulce sau ușor sărat? Gustul delicios de ciocolată cu lapte, caramel și Fleur de Sel, în combinație cu fulgi de biscuiţi crocanţi franţuzeşti se contopesc în valuri de savoare garantată.
classic truffles

Classic Truffles

O comoară uneori se află la mică distanță. Descoperiți-o sub o formă grațioasă de trufă, într-un ganache cremos din ciocolată neagră cu alune și migdale.
whiskey praline

Whiskey Pralins

Combinația dintre ciocolata cu lapte, ciocolata neagră și rafinata atingere de whiskey încălzește simțurile sofisticate.
jagermaister pralins

Jagermeister Pralins

Aceasta este o pralină rafinată, realizată din ciocolată belgiană neagră, în interiorul căreia se găseşte o cremă gustoasă din ciocolată neagră şi ciocolată cu lapte aromată cu Jagermeister.
cappuccino praline

Cappuccino Pralins

O pralină cu ciocolată extrafină cu lapte, în interiorul căreia se regăsește crema de cappuccino delicioasă, învelită în ciocolată neagră.
amarena flavour

Amarena Flavour

Ingredientele sale atent selecționate, precum pasta de amarena şi ciocolata albă, învelite în ciocolată belgiană neagră, vă vor face să vă îndrăgostiţi de savoarea acestei praline.
mango exotic taste

Mango Exotic Taste

Combinaţia perfectă dintre ciocolata albă şi mango, dau prospeţime pralinei, deliciu şi pasiune celor care o savurează.
exotic passion fruit

Exotic Passion Fruit

O aromă intensă, aromată, dată de fructul pasiunii, ce ne încălzește simțurile în combinație cu gustul fin si rafinat al ciocolatei albe sub care se regăsește această pralină.
hazelnut crunch

Hazelnut Crunch

Crema crocantă din “pailette feuilletine”, pasta de alune de pădure, ciocolata cu lapte, învelita în ciocolată neagră pentru a fi savurată alături de un pahar de vin roşu aromat sunt ingredientele care fac ziua perfectă.