Consideram asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental, prin urmare vom dedica toate resursele si eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastra in deplina concordanta cu Regulamentul (EU) 679/2016 (“Regulamentul” sau “GDPR“), precum si cu orice alta legislatie aplicabila. Intrucat unul dintre principiile esentiale ale acestui cadrul legal il reprezinta transparenta, am pregatit aceast document prin care dorim sa va informam despre modul in care colectam, utilizam, transferam si protejam datele dumneavoastra cu caracter personal atunci cand interactionati cu noi in legatura cu produsele si serviciile noastre, inclusiv prin site-ul nostru web.

CINE SUNTEM SI CUM NE PUTETI CONTACTA

TERRA FOOD SRL este persoana juridica romana, cu sediul social in Bucuresti, Bdul. MIRCEA VODA Nr. 50, Sector 3, Romania, inregistrata la registrul Comertului sub nr.  J40/13917/2015, avand cod de inregistrare fiscala 35227635, cu punct de lucru in Bucuresti, Str. Emanoil Porumbaru nr.25A, Parter, Sector 1, telefon contact +4 0799 734 424.

In sensul legislatiei cu privire la protectia datelor, suntem operator atunci cand prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal.

Intrucat suntem intotdeauna deschisi sa aflam opiniile dumneavoastra, precum si sa va furnizam orice informatii suplimentare de care ati putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra, va incurajam sa contactati Responsabilul cu protectia datelor (DPO) la adresa de e-mail dpo[at]guilty-pleasure.ro sau prin posta sau curier la adresa Bucuresti, Str. Emanoil Porumbaru nr.25A, Parter, Sector 1 – cu mentiunea: in atentia Responsabilului cu protectia datelor.

1. CUM FOLOSIM INFORMATIILE DUMNEAVOASTRA?

1.1 TEMEIUL LEGAL DE COLECTARE SI PRELUCRARE A DATELOR

Temeiul legal avut in vedere pentru colectarea datelor personale este Articolul 6 din Regulamentul General de Protectie a Datelor 679/2016 la nivelul UE.

Datele personale pe care le prelucrăm prin intermediul site-lui nostru sunt, in principal, datele tale de identificare, de localizare si datele de contact, pentru a raspunde intrebarilor tale trimise prin formularul de contact sau pentru realizarea obiectului de activitate  (procesarea comenzilor, livrarea produselor la adresa beneficiarului, publicitate pentru ofertele si produsele noastre). In plus se vor stoca date privind adresa IP de la care s-a lansat o comanda pe site-ul nostru.

Colectam si procesam, cu acordul dumneavoastra, strict acele informatii sau date personale ce sunt necesare a fi colectate si/sau procesate pentru indeplinirea scopului pentru care au fost colectate, venind in intampinarea cerintelor clientilor si pentru a pune la dispozitia acestora servicii de cea mai buna calitate.

Angajatii nostri care prelucreaza date cu caracter personal au prevazut în contractul individual de munca si în fisa postului clauze explicite de confidentialitate privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Facem precizarea expresa ca, in conformitate cu Regulamentul EU 679/2016, nu colectam si nu procesam datele ce se refera la: confesiunea religioasă sau convingerile filozofice, apartenenţa la sindicate, originea rasială sau etnică, opiniile politice, date genetice, date biometrice pentru identificarea unică a unei persoane fizice, date privind sănătatea, viaţa sexuală sau orientarea sexuală ale unei persoane fizice.

1.2 CAND FOLOSITI SITE-UL NOSTRU

Website-ul nostru se adreseaza persoanelor care au cel putin 18 ani, astfel nu prelucram in mod voit date ale copiilor.

Atunci cand utilizati site-ul nostru pentru a cauta produsele si serviciile noastre si pentru a vizualiza informatiile pe care le punem la dispozitie, un numar de cookie-uri sunt utilizate de noi (cookies first party) si de terte parti (cookies third party) pentru a permite functionarea site-ului, pentru a colecta informatii utile despre vizitatori si pentru a va oferi o experienta cat mai buna in utilizarea site-ului nostru.

Unele dintre cookie-urile pe care le folosim sunt strict necesare pentru ca site-ul nostru sa functioneze. Pentru acele cookie-uri care sunt utile, dar nu strict necesare, vom cere mereu consimtamantul dumneavoastra inainte de a le plasa. Mai multe informatii despre cookie-uri veti regasi in Politica de Cookie-uri

1.3 CAND TRIMITETI O SOLICITARE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI NOSTRU

Cand trimiteti o solicitare prin intermediul formularului de contact, va solicitam numele dumneavoastra si adresa de e-mail.

Utilizam aceste informatii pentru a raspunde cererii dumneavoastra, inclusiv furnizarea de informatii despre produsele si serviciile noastre, cerandu-va acceptul pentru acest lucru, in conformitate cu Articolul 6 din Regulamentul EU 679/2016 . Putem sa va trimitem un e-mail de mai mult ori dupa ce ati facut o solicitare, pentru a ne asigura ca am raspuns la intrebarea dumneavoastra si pentru a imbunatati experienta utilizatorilor nostri.

Cand trimiteti o comanda prin intermediul site-ului nostru, va solicitam numele dumneavoastra, adresa de email, numarul de telefon si adresa.

Aceste informatii ne sunt necesare pentru finalizarea comenzilor si indeplinirea obligatiilor legale aferente.

Daca vrem sa folosim datele dumneavoastra personale intr-un mod pe care nu l-am identificat anterior, va vom contacta pentru a va oferi informatii despre acest lucru si, daca este necesar, pentru a va solicita acordul.

Solicitarea dumneavoastra este stocata si procesata de angajatii nostri si nu folosim informatiile furnizate de dumneavoastra pentru a lua decizii automate care ar putea sa va afecteze. Informatiile dumneavoastra sunt stocate pe site-ul nostru si pe serverul nostru cloud, ambele localizate in cadrul Uniunii Europene.

1.4 CUM PROTEJAM SECURITATEA DATELOR DUMNEAVOASTRA CU CARACTER PERSONAL

Ne angajam sa asiguram securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

Implementam masuri tehnice si organizationale menite sa asigure protectia datelor impotriva distrugerii, pierderii si procesarii neautorizate. Folosim sesiuni securizate SSL pentru transferul de date dintre dumneavoastra si noi prin intermediul site-ului iar masurile noastre de securitate sunt permanent updatate pentru a respecta standardele cele mai ridicate cu privire la protectia datelor.

Pastram datele dumneavoastra cu caracter personal pe servere securizate asigurand redundanta stocarii.

In ciuda masurilor luate pentru a proteja datele dumneavoastra cu caracter personal, va atragem atentia ca transmiterea informatiilor prin Internet, in general, sau prin intermediul altor retele publice nesecurizate, nu este complet sigura, existand riscul ca datele sa fie vazute si utilizate de catre terte parti neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilitati ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

2. DREPTURILE DUMNEAVOASTRA CA PERSOANA VIZATA

Dreptul la informare (ART 15 din Regulamentul EU 679/2016) – aveti dreptul de a fi informat despre tot ce se intampla cu datele dumneavoastra personale, la ce sunt folosite, aveti dreptul de a le accesa, de a le modifica si chiar de a revoca consimtamantul pentru o anumita organizatie. In acelasi timp, aveti dreptul de a va accesa datele personale ori de cate ori doriti, in limite rezonabile.

Dreptul la rectificare (ART 16 din Regulamentul EU 679/2016) – Persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, fara intarzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care o privesc. Tinandu-se seama de scopurile in care au fost prelucrate datele, persoana vizata are dreptul de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declaratii suplimentare.

Dreptul de a fi uitat (stergerea datelor) (ART 17 din Regulamentul EU 679/2016) – puteti obtine stergerea datelor, principiul general este ca o persoana are dreptul de a cere stergerea datelor personale. Acest drept nu este unul absolut, aceasta insemnand ca exista circumstante in care datele nu vor fi sterse la cererea persoanei vizate, circumstante prevazute de legislatia nationala si care vor fi documentate in cazul unei solicitari de stergere a datelor.

Dreptul la restrictionare (ART 18 din Regulamentul EU 679/2016) – Conform Regulamentului UE 679/2016 o persoana are dreptul de a restrictiona prelucrarea datelor personale in diverse circumstante. De exemplu, o persoana vizata poate restrictiona prelucrarea datelor personale cand crede ca acestea nu sunt exacte. In acest caz, persoana va putea restrictiona prelucrarea datelor pana cand acuratetea acestora este verificata. Un alt caz cand se poate restrictiona prelucrarea datelor este momentul in care persoana vizata obiecteaza prelucrarii.

Dreptul la portabilitate (ART 20 din Regulamentul EU 679/2016) – puteti primi, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ati furnizat, intr-un format care poate fi citit automat sau puteti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator, daca este fezabil din punct de vedere tehnic.

Dreptul de opozitie (ART 21 din Regulamentul EU 679/2016) – puteti sa va opuneti prelucrarii datelor dumneavoastra personale.

Dreptul de retragere a consimtamantului – in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul dumneavoastra, il puteti retrage oricand.

Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate (ART 22 din Regulamentul EU 679/2016)  – puteti cere si obtine interventia umana cu privire prelucrarile de date, va puteti exprima punctul de vedere si puteti contesta decizia.

Pentru a trimite o solicitare privind datele dumneavoastra personale prin e-mail, posta sau telefon, va rugam sa utilizati informatiile de contact furnizate in sectiunea CINE SUNTEM SI CUM NE PUTETI CONTACTA in aceasta politica.

In cazul in care vom primi o solicitare prin care va exercitati oricare dintre drepturile enumerate anterior, este posibil sa va solicitam informatii privind identitatea, inainte de a da raspunde solicitarii dumneavoastra; facem acest lucru pentru a ne asigura ca datele dumneavoastra sunt protejate si pastrate in conditii de siguranta.

3. DREPTUL TAU DE A DEPUNE PLANGERE

Aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal. In Romania, datele de contact ale autoritatii de supraveghere pentru protectia datelor sunt urmatoarele:

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania

Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;

E-mail: anspdcp@dataprotection.ro

Fara a va afecta dreptul dumneavoastra de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactati in prealabil si va promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila.

Va reamintim faptul ca puteti contacta in orice moment Responsabilul cu protectia datelor (DPO) la adresa de e-mail dpo[at]guilty-pleasure.ro sau prin posta sau curier la adresa Bucuresti, Str. Emanoil Porumbaru nr.25A, Parter, Sector 1 – cu mentiunea: in atentia Responsabilului cu protectia datelor.

4. ACTUALIZARI ALE ACESTEI POLITICI DE CONFIDENTIALITATE

Aceasta Politica de Confidentialitate va fi modificata regulat pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe website-ul nostru versiunea modificata a Politicii de Confidentialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acesteia.

Aceasta Politica de Confidentialitate a fost actualizata la 12 Iunie 2018.